BlogCandy Vinner!!


Da har jeg ved bruk av Random.org trukket ut den heldige vinneren, å de er….

 

Taryalindes Scrapperier

Gratulerer, send meg adressa di på xmonic@xmonic.net så vil du på en liten godte pakke i postkassa 😀

Ellers; beklager at jeg har vært litt stille, det vil bli flere innlegg, å har bestemt meg for litt enkelte dager for hva som kommer, slik at det er lettere å vite når det er noe nytt.

  • Mandager : Søte Detaljer
    – Viser litt søte detaljer jeg ser er brukt på forskjellige LO’er jeg har sett på forumet, blogger og nett. Kanskje linker til tutorialer som jeg selv har blitt inspirert av. Å dere kan også sende meg mail om dere har en tutorial dere gjerne vil legge ut her, å den kan godt ha vært lagt ut på nett før. mail: xmonic@xmonic.net.

  • Onsdager: Inspirasjons-påfyll
     – Her vil det være forskjellige bilder som inspirerer meg, her vil det ikke bare være bilder av LO’er eller kort, men alt av bilder som inspirere både i farge, mønster og kreativitet.
  • Fredager : Ny Prisguide
     – Prisguide på Produkter. Her er det forskjellig hva som vil bli tatt frem; alfabeter, detaljer, dies, maskiner osv. Samt jeg skriver litt om dem, kanskje legger ved en video for å vite hvordan det kan brukes osv. Her kan du også sende inn tips på mail til hva jeg skal sjekke ut. Har du selv eksempler på det produktet så send gjerne med så vil jeg legge ut det samt linke til bloggen din.

Så håper du følger med vidre, så lover jeg å gi dere noe som kan inspirere til både å lage, men også til hva dere kan prøve ut.

*KLEM*

Comments are closed.