SteinkjerScrepp{a}


13 til 15 april er det klart for et nytt SteinkjerScrepp{a}, å denne gangen er det 3 dager istede for bare 2, å personlig synes jeg dette er mye bedre, for man sitter bare hele fredagen å venter uansett.

Fra 3.februar kl.24.00 (natt til lørdag 4.februar) starter påmeldingen, så klokka 00:00:01 sender jeg inn min påmelding i alle fall, å vis det blir som i fjor blir nok plassene tatt opp raskt, å skal man få på de kursene man vil så MÅ man være tidlig ute i alle fall.

SteinkjerScrepp{a} er vokst seg stor på bare noen få år, å i fjor var det flere scrappeforhandlere, blandt annet Papir Hobby..
Det vil nok også i år være mange muligheter for å handle, det håper jeg i alle fall. Å vil vell skrive mer om det når det kommer mere informasjon.

Håper å se alle scrappeglade damer der!!

20120112-172856.jpg

Comments are closed.