Velkommen, og en liten BlogCandy!


Etter å ha funnet Kristine’s prisguide på scrappestash ble jeg så utrolig glad, det er alltid greit å vite hvor man kan finne stash billigst. Men uheldigvis har hun ikke brukt den på lenge.. så jeg hørte med henne om jeg kunne starte opp en ny og fortsette på hennes gode ide! Å heldigvis sa hun ja!

 

Her vil jeg legge ut prisen på populære og nye produkter, eksempler,  anbefalinger og nyheter. Vis noen er interissert vil jeg også gjerne reposte andres eksperimenteringer å tutorials på forskjellige teknikker og kort. (Så klart jeg vil da linke tilbake i innlegget, og legge de inn i en egen kategori under bidragsytere.)

Har også en liten BlogCandy som en liten godbit til en av de heldige!

Det du må gjøre er:

1. Legg igjen en kommentar her i denne post’en.
2 Legg ut innlegg om blogcandy’n min på bloggen din.

 Candy’n varer til 31.Januar. Å blir annonsert i 2.Februar.

8 Responses to “Velkommen, og en liten BlogCandy!”

 1. Anne Gro Says:

  Så flott med ny Prisguide-blogg! Jeg fulgte også med på Kristin sin..Flott at noen setter igang igjen. Er jo litt spennende å følge med 🙂

 2. majsan Says:

  Men for en toppers ide`!! Men kan mann ikke bli følger også?
  Legger din candy til i min sidebar og krysser fingrene 🙂
  Klem
  Maria

 3. Aquarell Says:

  Superflott ide!
  Denne bloggen skal jeg følge!
  Har laget innlegg i bloggen min om blog candyen din. 🙂

 4. Erica Says:

  Super ide! Kom til denne bloggen fra Scrapping.no via den andre bloggen din som jeg ofte er innom. Ser at jeg kommer til å være en ivrig titter her også. Takk for at du gjør det lettere for oss andre å gjøre gode kjøp 🙂

  Monica

 5. Karen Marie Stentzer Says:

  Hvis jeg må deltage vil jeg meget gerne være med, jeg er fra Danmark men læser meget Norsk og svensk scrapnyheder. v.h. morkaren.

 6. Linda Says:

  Så flott, dette skal jeg følge med på:):)
  Har lagt til link m/bilde i min sidebar:)
  Klem,Linda

 7. Anita Says:

  Kjempefin og nyttig blogg du har laget 🙂
  Jeg har lagt link med bilde i min sidebar 🙂

 8. Taryalinde Says:

  Helt klart en blogg å følge med på som fersk scrapper. Og kjempe stas med bloggcandy! Gøy med alt som er nytt og spennede 🙂